Camilla Albers

Mit navn er Camilla.

Velkommen til mit kæmpestore, hjertetræ med grene der vender i flere forskellige, kreative retninger.

Her finder du alt det jeg arbejder på og med, som alle er projekter og grene med de fineste blade på.

Jeg bruger kun de fineste farver til alle blade og grene, og jeg elsker at se det hele blomstre og gro.

Se dig gerne omkring. Skulle der være noget du ikke kan finde, så kontakt mig endelig.


Kærligst,

Camilla

Den kreative verden 

1

Digte og sange fra hjerterummet - Om mødet med Benny Andersen

Jeg mødte min store, litterære, ordlegende helt, Benny Andersen i hans hjem, inden han døde. Det er uden at bladre, et af de største oplevelser i mit liv. Jeg havde skrevet digtebogen og tænkte - hvem ville være den vildeste digter, at få til at skrive forord? Nu er Bennys ord foreviget på forsiden. 

2

Forfatter

På min computer er der en masse historier, sange og digte. Jeg ønsker at så mange som muligt kommer ud til dig! Ud i verden. Der er både til børn og voksne, gamle og unge. Eventyrlystne og de modige. Der er historier til læring og leg og med og uden sange. Mine store litterære idoler er blandt andet Astrid Lindgreen og Benny Andersen. Og Benny Andersen er foreviget på min digtebog og min sangbog og det er jeg så evig taknemmelig for. Jeg forbinder ofte mit forfatterskab med en problematik, en mulighed for læring og samtale, et tema, en undren eller bare leg med ord. Jeg gør alt jeg kan for at få mere ud af laptoppen. 

3

Musikalbum

Mit første engelsksprogede album hed "Close-Ups" og blev udgivet i 2018 i samarbejde med Lars Krarup på guitar og som producer. Med Jens Rugsted på bas, Pete Repete fra Malurt på keys og med Henrik Askov på trommer. Der kom meget glæde og læring ud af at producere det album og jeg glæder mig til at skabe endnu flere af den slags. 

Speaker og dubber

Da jeg altid har elsket at bruge min stemme, både til sang og til oplæsning og fortælling, er det oplagt at jeg har forelsket mig i lydbogens kunst. Lyt til mine stemmeprøver og book mig til din næste bog eller speakerprojekt. 

4

Projekter 

1

Interviews

"Mødre med vilje"

I 2022 påbegyndte jeg denne interviewrække med kvinder, der som jeg er kreative og selvstændige og som samtidig er mødre. Jeg mødte mange mødre der gerne ville følge deres drømme, men som ikke kunne finde overskudet til at handle på det.

Derfor begyndte jeg at finde inspiration hos kendte udøvende, kreative sjæle, der følger deres KALD og som bare ikke kan lade være. Her giver de deres fortællinger til kende, om hvordan de mestre både drømmen og virkeligheden i samme favntag.

2

Dilemmateater i Odense

Dilemmateater fandt jeg på at organisere, efter mange overvejelser og nyheder om unges dårlige trivsel. Jeg ville finde en måde at kombinere sangen, teksterne og skuespillet med deres egne dilemmaer i livet. Jeg skabte en skøn kontakt til Nørregaards Teater i Odense - (Carsten Wittrock) og skuespillerne Thomas Guldberg Madsen og Nanna Schaumburg-Müller. Sammen tog vi til folkeskoler i Odense og Kerteminde og lavede det fedeste Dilemmateater med de unge mennesker. Gennem sangskrivning, skuespil og scenografi, skabte vi en ramme for deres indre liv. Projektet blev til med støtte fra Statens Kunstfonds Huskunstnerordning. 

3

Online workshop for par - "En vej til lyst og leg"

Denne workshop er kommet i stand i forbindelse med min kroniske lidelse, som sidder i min hud, i underlivet. Dette gjorde samlivet svært på flere fronter, tidligere i mit liv og på daværende tidspunkt havde vi som par brug for at finde en løsning på at komme tættere sammen på en naturlig måde. Jeg fandt på at vi kunne skrive frække historier sammen. Dette gjorde at vi havde det sjovt og kærligt på samme tid og vi afsatte tiden til det, hvilket gjorde det nemmere at komme hinanden nær, fysisk. Det gjorde også den svære samtale lettere og vi blev opmærksomme på hinandens tanker, lyster og drømme. I samarbejde med min skønne veninde, Tanja Buhl, som samtidig er  sexolog, har jeg skabt dette skriveunivers for par. 

Link kommer her på siden snart. Det er et online tilbud til download. Nemt og bekvemt.

5

4

 Mental mentor og sundhedscoach : Alberscoaching v/Camilla Albers

Jeg kan anbefale samtaler med mig, hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af følgende udsagn:

- Der er noget jeg gerne vil ændre i mit liv!

- Jeg vil have noget mere ud af livet, eller arbejdslivet!

- Jeg vil gerne afsætte tid til mig selv og det jeg gerne vil!

- Jeg har drømme jeg gerne vil udleve, og vil gerne kunne overskue det!

- Jeg vil gerne føle mig mere tilfreds og glad!


Du kan starte med at skrive og aftale en indledende samtale med mig : camillaalbers@hotmail.com

Fysisk og mental sundhed

"Hvordan har du det?" - er et af de fineste spørgsmål vi kan stille et andet menneske. Det fornemste er så at ville høre svaret og starte en samtale med dem. Men hvordan har du det egentlig selv?


Da jeg efter 20 år med en kronisk, autoimmun sygdom stødte på kost der kunne kurere, begyndte et nyt liv for mig. Jeg har altid været interesseret i naturlig behandling og naturmedicin, men denne kost (Omega3) sammen med en mere naturlig livsstil, ændrede 80 % af min sygdom mod helbredelse.


Ofte er det helt simple ting vi skal ændre for at få det bedre og ofte ved vi udemærket hvad det er der skal til. Vi er bare blevet så vant til at få medicin eller andet "quick fix" for at få det bedre. Men der ER ikke noget "quick fix" der helbreder os. Det er der til gengæld kostændringer og i det hele taget livsstilsænderinger der kan.

Jeg har oprettet en facebookgruppe for min sygdom der handler om "Naturlig omsorg for Lichen Sclerosus"  


Jeg tilbyder oplæg og workshops omhandlende min vej til et bedre liv og med samtidigt brug af min coachende tilgang til et liv med nærvær, opærksomhed, glæde, lyst og leg. 


Book mig til sang til enten bryllup eller begravelse

Skal du holde bryllup, begravelse eller barnedåb, og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af det? Så kan du få mig til at dukke op i kirken og synge lige præcis den sang, du synes passer allerbedst til dagen. Jeg har 30 års erfaring og vil glæde mig til at gøre din/jeres dag ekstraordinær.


Sang til kor eller i studie

Jeg har mange års erfaring med at synge kor på egne produktioner og andres, og jeg elsker arbejdet i studiet med harmonierne. Ring eller skriv og aftal en plan med mig, om dit næste projekt. 

Samarbejder


Lasse Helner

Spacemakers

Glasgriber

Nebengesjæft

Nash

Tyske udgivelser

Salmer

Camilla Albers


Shooting Close-ups

Sange fra hjerterummet

Workshops, foredrag og koncertmuligheder

Ønsker du et foredrag eller workshop med henblik på mere nærvær?


Jeg kan sammen med Tanja Buhl (Sexolog) lave en workshop for par der gerne vil hjave mere lyst og leg i forholdet eller som ønsker hjælp til nærhed på grund af en underlivssygdom. 


camillaalbers@hotmail.com

Følg med i mit kreative univers på sociale medier!

Hej! Jeg elsker at dele mine kreative projekter og idéer. Forbind dig med mig på sociale medier for at blive en del af Camillas univers!

Kontakt mig endelig

camillaalbers@hotmail.com